Skive ligger i midten af Jylland, og det tager under en time at komme til vores nabobyer som Viborg, Holstebro eller Herning. Fra Herning fanger du motorvejen, og fremover kommer det til at gå lidt hurtigere at køre dertil.

I foråret 2016 blev der indgået en bred politisk aftale på Christiansborg om, at der skal etableres en omfartsvej ved Haderup. Aftalen blev indgået efter, at der er blevet arbejdet for en opgradering af Rute 34, både gennem en politisk indsats og gennem et tæt samarbejde med repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

Vi fortsætter indsatsen, for vi ser et stort behov for at opgradere hele ruten bl.a. med en breddeudvidelse af vejen fra Skive til Haderup, samt etablering af 2 + 1 spor på strækningen mellem Hanstholm og Herning.

 

 

 

 

 

Transportministeren ser nærmere på rute 34

Kom med Transportminister Benny Engelbrecht og den radikale transportordfører Andreas Steenberg en tur i førerhuset på strækningen Skive-Haderup. I fredags kørte de nemlig med i af en af Stykgodscentrets lastbiler for at se udfordringerne på rute 34 med egne øjne.

Publiceret 15-10-2019