Spring navigation over

Virksomhedsbesøg hos DEIF

06-08-2018

-med inspiration den digitale rejse

”Hvordan bringer du ny teknologi og digitalisering ind i en veletableret virksomhed?”. ”Hvad kræver det at starte den digitale rejse” og ”Hvordan får du nye ideer afprøvet, valideret og idriftsat på kort tid?”Dette er bare nogle af de spørgsmål, som deltagerne får den globale Skive-virksomhed DEIFs bud på ved SETs arrangement for industrivirksomheder den 30. august fra kl. 15.00-19.30.

Erhvervskonsulent Frank Petersen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter fortæller: -Sammen med Skanderborg Erhvervsråd og DEIF A/S inviterer vi de to kommuners industrivirksomheder til at hente inspiration til deres digitale rejse og til fremtidigt samarbejde, når vi besøger DEIF til rundvisning, inspirationsindlæg, speed-dating og fælles aftensmad.

Med hovedsæde i Skive er DEIF A/S global leverandør af styrings- og instrumenteringsløsninger. Virksomheden designer, fremstiller og markedsfører styrings- og instrumenteringsløsninger til brug inden for decentral energiproduktion og aktiviteter på marine- og offshoreområdet. DEIF har datterselskaber i Norge, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Brasilien, Indien, Kina, USA, Korea, Mexico og Singapore.

-DEIF har selv været igennem processen og har skabt en innovationskultur og et fundament, der hurtigt og agilt kan udbygges og tilpasses et stigende behov for digitaliserede løsninger. For DEIF handlede det bl.a. om visioner, synlighed og partnerskaber. Men omstillingen krævede også, at virksomheden formåede at tilpasse sig nye forretningsmodeller, forklarer Frank Petersen.

Han tilføjer: -Carsten Poulsen, der er leder af DEIFs Technology & Innovation, har lovet at give os sit og virksomhedens bud på temaet ”Skab en virksomhedskultur”. Og han ved, hvad han snakker om, da han gennem sine 15 år hos DEIF har arbejdet med helheder i at skabe robuste produkter, forretning og kvalitet med et grønt og globalt mindset. I sin nuværende stilling giver Carsten indspark til fremtidige koncepter og faciliterer Proof of Concepts.

Fra Skanderborg kommer ”en busfuld” virksomhedsledere, der alle er interesserede i samarbejde med Skiveegnens virksomheder. Efter oplægget fra DEIF, vil der derfor være en time med speed-dating, hvorefter mødet sluttes med networking over aftensmaden.

-Kom og se en utrolig spændende virksomhed, få inspiration til at skabe en virksomhedskultur med fokus på digitalisering, mød nye potentielle samarbejdspartnere og få en uformel snak med dine konkollegaer, lyder opfordringer fra Frank Petersen, der gør opmærksom på, at tilmelding til mødet skal ske på SET's hjemmeside senest den 22. august af hensyn til planlægningen.

 

FAKTA

Dato:   Torsdag den 30. august 2018 
Tid:   kl. 15:00 til 19:30
Sted:   DEIF Frisenborgvej 33, 7800 Skive
Pris:  100 kr. (ex. moms) 
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 22. august 2018

Dato og tid Torsdag d. 30. august 2018 kl. 15:00 til 19:30 Sted DEIF Frisenborgvej 33, 7800 Skive Tilmeldingsfrist Onsdag d. 22. august 2018 Pris: 100 kr. ex. moms. Ved udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet opkræves et no-show-fee på 250 kr.