Spring navigation over

Stor opbakning til Skandinavisk Biogaskonference i Skive

16-11-2017

Hele den skandinaviske biogasbranche var den 8.-9. november samlet i Skive til Skandinaviens Biogaskonference 2017

Oplæg, udstillere, match-making session, studieture, stor middag, åbning af GreenLab Skive og masser af networking med aktører fra hele biogassens værdikæde var en del af de to spændende dage til Skandinavisk Biogaskonference 2017 i Skive. Se højdepunkterne i videoerne herunder. 

Skandinavisk Biogaskonference 2017

Til konferencen var der samlet en bred vifte af aktører indenfor biogassens værdikæde lige fra biomasse til slutanvendelse med nuværende praksis og fremtidens innovative tilgange. Der deltog aktører fra virksomheder, interesseorganisationer, forskere, politikere, kommuner samt partnerne i Biogas2020-projektet.

 

 

Åbning af GreenLab Skive

Den nye erhvervspark Greenlab Skive blev under biogaskonferencen officielt åbnet. Erhvervsparken skal være et område, hvor grønne virksomheder inden for fremstilling af bl.a. biogas, solenergi og vind samt balancering af energisystemer gennem samarbejde i en energisymbiose kan demonstrere og udvikle fremtidens energiteknologier i et test- og produktionscenter.

Studerende og virksomheder samarbejder om innovation i Skive

I Skive Kommune arbejder vi med en metode, hvor universitetsstuderende, ungdomsuddannelser og lokale virksomheder samarbejder på tværs for at skabe innovation i virksomhederne. Det gøres gennem challenges som denne og ved at skabe rammerne for et godt innovationsmiljø i Skive.