Spring navigation over

26 unge på virksomhedsbesøg

23-03-2018

Code of Care Skive er et samarbejde mellem Skive Kommune og 22 lokale virksomheder. Sammen vil vi gøre en forskel for de 430 unge, som i dag står på kanten af arbejdsmarkedet i Skive Kommune.

26 unge har over 2 dage været på besøg hos Hydra-Comp, NC. Nielsen, Salling Entreprenørfirma og Mads Madsen VVS Engro A/S. Her fik de mulighed for at se virksomhederne og høre lidt om job- og uddannelsesmuligheder inden for de respektive brancher.

For de unge var det godt at høre fra virksomhedsejernes egen mund, hvad der er vigtigt, når man gerne vil være en del af deres virksomhed.

De unge blev fanget, mobilen var pakket væk og nærvær og øjenkontakt fik en ny betydning. Opfordringen til de unge var klar, lad ikke udfordringerne holde jer tilbage, det er mindste problem, hvis I har gåpåmod og vilje:

"Vi har lært, hvordan man præsenterer sig selv, og det kan man bruge i alle sammenhænge. Og det at være ærlige om sine udfordringer, vi skal ikke være bange for at sige, hvad vi kæmper med", lød det efter sidste besøg fra flere af de unge, som blev inspireret til nye jobveje.

 

 

Læse mere på Jobcenter Skives hjemmeside eller følg med i projektets udvikling på Code of Care Skives Facebookside