I Skive Kommune gør vi en særlig indsats for, at også de helt unge får mod på iværksætteri. Igennem Next Step, der er et samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, SET, og kommunen, tilbyder vi iværksætterforløb helt ned i folkeskoleniveau. 

virk.dk finder du værktøjer til start og udvikling af din virksomhed. Desuden får du her adgang til alle de indberetninger til det offentlige, som du har brug for som virksomhedsejer.

Desuden står SET til rådighed med uvildig vejledning til enhver, der overvejer at starte egen virksomhed, det vil sige før opstart. En kommende iværksætter kan være en medarbejder på en virksomhed, der ønsker at starte for sig selv, en nyuddannet, der har lyst at starte egen virksomhed eller en med en god idé, der ønsker en vurdering af muligheder for at komme videre.  

Indsatsen mod skolerne er et vigtigt led i ”Før-iværksætter-indsatsen” og vi gør meget for at anspore børn/unge til, at det at være selvstændig er en karrierevej på lige fod med en tilværelse som ansat/lønmodtager.

 

 

 

 

 

 

Publiceret 10-10-2017